menu
Reviews
.
10/02/2024
Bewustzijnscoaching OKIDOKI Eindelijk een woordje van ons :) Met onze zoon gaat het eigenlijk super goed. Van de eerste dag was hij super tevreden op school. Hij heeft nu een hele toffe meester en juf, dus dit komt wel goed. Het is fijn om te zien hoe hij de tips die je hem mee gaf gebruikt om rustig te worden. ( Ademhaling, de wortels) en hij zegt het dan ook zelf. "De tips van Inge helpen wel goed he" Ik wil je oprecht bedanken voor de vele tips en hulp, Inge! Lieve groeten SDP
Jet V.
03/01/2024
Inge neemt tijd om te luisteren, puzzelstukjes vallen na een gesprekje op hun plaats. Hierdoor voel je je krachtiger en geeft het moed om dingen aan te pakken. Ik heb veel aan de concrete ademhalingstips die ze aanleert, ik pas enkele dagelijks toe. Inge is erg flexibel, vooraf kan er bijvoorbeeld een gesprek gepland staan maar indien je daar op het moment zelf niet aan toe bent en je aanvoelt dat je meer baat zou hebben bij een zorgmassage dan is ze altijd bereid deze te geven. Inge schrijft na elke sessie een verslag, zo dankbaar hiervoor.
.
21/12/2023
Cranio, zet je hoofd op een kier Rusteloosheid. Laat ik het maar zo noemen. Was ADHD al een gekende diagnose geweest toen ik jong was, dan was die hoogstwaarschijnlijk gesteld bij mij. Met toch ook een sterk vermoeden van autisme. Bij mij maakte het dat ik mezelf altijd maar verder pushte in alles wat ik deed: werk, sport, voeding, slaap, … Maar altijd in de ongezonde extremen: te veel van het ene (werk, sport), te weinig van het andere (voeding, slaap). Ik putte mezelf voortdurend uit en was me daarvan bewust, maar kon mijn gewoonten niet doorbreken. Het had uiteraard ook een weerslag op mijn gemoedsgesteldheid. Verschillende vormen van hulp (psychiaters, psychologen, osteopaten, diëtisten), hielpen me altijd een stapje verder maar helemaal verdween de rusteloosheid en alles wat eruit voortkwam nooit. Ook nu blijft het een voortdurend gevecht. Craniotherapie is een volgende stap na alles wat ik daarvoor al geleerd en beleefd had. Ik ben me altijd bewust geweest van hoe het hoofd en het lichaam samenwerken, maar elkaar in mijn geval vaak ook tegenwerkten. Cranio maakt die link tussen beiden echt voelbaar: via mijn hoofd voel ik telkens de emotionele blokkeringen letterlijk in mijn lichaam. En ik voel na elke sessie vooral hoe ze loskomen. Het laat me nadien toe om er zelf ook bewust van los te komen. Ik ben weer wat milder geworden voor mezelf, waardoor ik opnieuw wat sterker in het leven sta. Cranio heeft mijn hoofd op een kier gezet, naar mijn lichaam en naar mijn vroegere zelf. Beetje bij beetje gaat de deur verder open… ... getuigenis vanuit het hart. Elk woord oprecht en o zo waar. Bedankt voor je hulp Inge! Dominique
Nadine C.
02/11/2023
Inge's rust straalde op mij vanaf de eerste ontmoeting. De workshop 'ademmeditatie' was voor mij heel nuttig, praktische oefeningen die ik onmiddellijk kan toepassen en die me helpen tot rust te komen en bewuster om te gaan met mijn lichaam (en geest). De oefeningen kreeg ik in een gepersonaliseerd mapje mee naar huis, wat maakt dat ik er effectief mee aan de slag ging vanaf het moment dat ik het rustige Semmerzake verliet. Wordt vervolgd...
Pauline D.
31/10/2023
Ik ben bij Inge langs gegaan in een stressvolle periode waarbij ik mijn eigen een stukje kwijt was. Ze heeft mij volledig in een andere wereld kunnen brengen. Mij dingen laten voelen en zien die ik bij een andere therapeut nog niet had meegemaakt. Inge is een heel rustgevend persoon die dit ook overbrengt als je op haar tafel ligt. Het was een wereld van verschil de moment dat ik binnen kwam of hoe relaxt ik naar huis ben gegaan. Ik heb nog lang kunnen nagenieten van de sessie en van de bevindingen. Top madam met een mooi warm hart.
.
25/09/2023
Ik koos voor een zwangerschapsmassage (34 weken) en ik heb er immens van genoten. Inge stelde me op mijn gemak en hield op een zeer geduldige manier rekening met al mijn wensen en voorkeuren. Bij Atalanta staat de tijd precies heel eventjes stil en dat kwam voor mij op net het juiste moment. Opgepast: Inge's rustgevende energie is besmettelijk... Bedankt Inge en heel graag tot een volgende keer!
.
01/09/2023
Ik heb er super veel aan gehad, ik vond geen enkele sessie ‘overbodig ‘. Inge heeft veel inlevingsvermogen en is een warme vrouw. Ze wil zoveel mogelijk helpen. Ze geeft veel voorbeelden uit haar levenservaringen. Ze is heel sterk in het herkennen van hooggevoeligheid. Ook het inspelen op wat iemand nodig heeft qua oefeningen was super. Mijn doel was om meer zelfvertrouwen te krijgen en te leren omgaan met mijn heftige emoties binnen mijn hooggevoeligheid. Ik heb enorm veel tips, veel oefeningen en methodes meegekregen om aan mijn doelen te werken. Er is al een enorm verschil tussen voor en na het coachingstraject. Ik heb zelfs het gevoel dat ik nog verder kan geraken als ik blijf oefenen. Ik ben heel dankbaar dat ik je ontmoet heb, ik heb superveel geleerd van jou. Nog heel veel succes met je coaching, je bent goed bezig! Groetjes Lies
Severine D.
21/08/2023
Telkens weer neemt Inge de tijd om naar me te luisteren. Samen zoeken we naar handvaten om rust te vinden, te vertragen en dicht bij mezelf te blijven. Dankbaar voor alles wat ik al uit de sessies geleerd heb en in het dagelijks leven kan toepassen. Inge is een topcoach, zo eentje met een gouden randje.
.
15/06/2023
Ik ben een heel kritisch persoon maar wou toch graag kennis maken met Inge omdat ik zoveel mooie recensies gelezen had. Mijn kritische vragen en ingesteldheid brachten haar niet van haar stuk en ik had een heel fijn gesprek. Beetje bij beetje nam ze de schillen van mijn lieve ZIJN weg en vond ik mezelf terug. Ik heb ontzettend veel mogen van haar leren en kwam telkens herboren buiten na een sessie. Dankjewel. Je zal me nog regelmatig terugzien voor één of andere ontspanningstechniek of massage. Dit is niet enkel ontspannend maar brengt vanuit jouw diep aanvoelen ook zoveel wijsheid in mijn lichaam naar boven. Zeker een aanrader! Liefs Katrien
S K.
11/05/2023
Inge is een warm en toegewijd iemand. Iemand op wie je kan rekenen en waar je thuiskomt. Je komt tot rust bij haar en ze laat je voelen dat je belangrijk bent. Sophie
Helga D.
10/05/2023
Ik ben bij Inge de eerste keer toegekomen met een héle zware rugzak uit het verleden. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ze straalt warmte&liefde uit. Zij heeft mij geleerd om niet aan mezelf de schuld te geven van alles wat er gebeurd is, heeft me geleerd om alles in een ander perspectief te bekijken, heeft me geleerd om te ontspannen, heeft me geleerd om mezelf graag te zien en mezelf te bekijken als een persoon die het waard is om er te zijn. Ik heb al verschillende sessies bij haar gehad waar ik veel bijleerde, heb al verschillende massages en zorgmassages gehad en heb een workshop ademmeditatie gedaan. Ze zal altijd een plaatsje in mijn leven behouden en ik weet dat ze altijd voor me klaar zal staan.
.
03/05/2023
Bedankt Inge voor je warmte en je toewijding. Bedankt om de tijd voor ons te nemen opnieuw en opnieuw. Voor jouw geduld en hartelijke inzet. We hebben ontzettend veel aan jou gehad. Voor mij als mama was je een grote geruststelling. Jouw inzichten bij moeilijke momenten brachten rust in mijn gezin. Wat we van jou leerden, zullen we in ons verdere leven kunnen gebruiken. Heel erg bedankt!!! GB
Charlotte M.
13/03/2023
Heel dankbaar dat ik bij Inge terecht gekomen ben. Bij het begin van je afspraak luistert ze naar je noden, hoe je je voelt en op basis daarvan beslist ze in samenspraak welke massage of therapie ze zal toepassen. Ik heb ondertussen drie sessies/ massages achter de rug en dit voelt enorm goed. Ik ga echt in een diepe ontspanning. Elke maand is dit mijn zorgmomentje en daar kijk ik telkens naar uit. Na de massage sluit Inge af met een theetje en een aangename babbel.
Paula B.
07/03/2023
Een paar maanden geleden was ik voor de eerste keer met mijn dochter van 8 bij Inge geweest. Dit omdat we zoekende waren hoe we haar konden helpen met haar innerlijk vulkaantje. En wauw wat heeft ze in die paar keer veel geleerd. Ze keek er ook altijd enorm naar uit als ze weer naar Inge mocht gaan. Helemaal ontspannen en met nieuwe oefeningen gingen we weer naar huis. Heel dankbaar dat we deze stap gezet hebben en voor alles wat Inge haar geleerd heeft. Dankjewel!
Romaric V.
19/02/2023
Mijn 13 jarige zoon is in therapie geweest bij Inge tijdens een moeilijke periode in zijn leven. Telkens hij van bij Inge kwam was hij herboren. Ik wil Inge dan ook heel erg bedanken om mijn zoon zo goed te begeleiden want na enkele sessies voelt hij zich terug goed in zijn vel en dat mede dankzij Inge ! Een fantastische vrouw met haar hart op de juiste plaats ! Ik zou iedereen ons Inge willen aanraden als het even wat minder gaat in je leven ! Bedankt Inge voor alles wat je betekent hebt voor onze zoon ! You are the best ! ❤️🤗❤️
.
16/01/2023
Zeer leerrijk. Inge heeft me allerlei handvaten aangeboden op de momenten dat ik ze nodig had en waar ik blijvend mee aan de slag kan. Zeer warme, goed aanvoelende, intelligente en zachte vrouw. Bedankt! FH
Mieke H.
05/01/2023
Gisteren bij Inge langsgeweest voor ademhalingsmeditatie. Een 2uur durende sessie waarbij ik een 5tal oefeningen kreeg uitgelegd en die ik heb aangeleerd. Ik kreeg nog een mapje mee met de uitleg vd oefeningen zodat ik deze thuis kan herhalen. Inge " voelde" mij heel goed aan en gaf nog extra tips/oefeningen mee. Een fijn en gesprek, en een heerlijk kopje thee zorgden ervoor dat ik mij veilig voelde. Met veel goesting ga ik nu aan de slag met mijn oefeningen. Ps : ik heb al een volgende afspraak voor een zorgmassage🤩 #zorgdragenvoormezelf
Lieselotte P.
05/01/2023
Een Reiki sessie bij Inge betekent even helemaal weg van de wereld zijn. Ik ben ook steeds benieuwd naar de bevindingen die Inge na de sessie deelt, telkens kom ik weer een stukje dichter bij mezelf. Het thee´tje is daarbij de perfecte afsluiter.
Ellen V.
14/11/2022
Inge is sinds een kleine twee jaar een vaste waarde in ons gezin. Ik geniet enorm van de zorgmassage met het theetje achteraf. Bij fibromyalgie is het enorm belangrijk dat de massage op een zachte, ontspannende manier gebeurt en alleen bij Inge heb ik dat ervaren. Ik ga veel te weinig! Mijn zoon (9) heeft Inge als auticoach. Alleen bij Inge merken we dat hij helemaal zichzelf is (ook bij ons uiteraard). Onze jongen is enorm opengebloeid, dankzij het luisterend oor, de psychoeducatie en de warme, lieve aandacht die hij krijgt van Inge. Ik zeg het niet genoeg, wellicht, maar Inge, je bent een enorme steun voor ons gezin. Dank je ❤️
.
27/10/2022
Bedankt om er te zijn Inge! Voor je gulle lach en heel veel warmte. Een luisterend oor en een baken van rust. Bedankt om onze zoon te zien en te omarmen zoals hij is! <3 Een tevreden en opgeluchte mama van een zoon met autisme
.
27/10/2022
Gewoon even om je te zeggen dat ik het heel erg apprecieerde toen je me, op geheel eigen wijze, een luisterend oor bood toen ik dat even nodig had. Ik loop toch al enkele jaren in het onderwijs en de ervaring leerde me dat dat echt niet zo evident is. De openheid en bereidwilligheid om meteen in te gaan op mijn vraag, de warme betrokkenheid , de wil om eerder te luisteren dan meteen met nutteloze oplossingen te komen aandraven, je gerichte vragen, ... allemaal zaken waar ik met veel waardering en zelfs bewondering naar opkijk en die me toen op dat moment het vertrouwen en de goesting gaven om door te zetten. Bedankt!
Sandra D.
14/08/2022
Mijn naam is Sandra Deschuyter en ik kamp al lange tijd met chronische vermoeidheid en Fybromalgie. Tijdens onze eerste ontmoeting voelde ik meteen een soort rust over mij heen komen. Inge nam uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en voor het eerst voelde ik me ook echt begrepen. Haar massages zijn enorm deugddoend en ontspannend. De workshop Ademmeditatie in haar tuin met ons tweetjes was leerrijk en verbindend. Het is zo fijn dat Inge echt de tijd neemt om te masseren, te luisteren en je nadien te laten nagenieten van een heerlijk kopje thee. Bij het naar huis rijden, kijk ik al uit naar onze volgende ontmoeting.
Peter d.
05/08/2022
Inge heeft al veel rust gebracht in ons gezin. Onze 10 jarige zoon heeft ze broodnodige tools bezorgd om zijn temperament in de juiste banen te leiden. Ook wij gaan vaak terug om lichaam en geest even los te koppelen van de dagelijkse input aan prikkels. Bedankt Inge!
Ilan S.
12/06/2022
Als ik bij Inge ben geweest, voel ik me heel ontspannen, helemaal los, helemaal ZEN!! Het is zalig om bij Inge op de massagetafel te liggen. Mijn nek is helemaal los na de craniosacrale therapie. Zeker een aanrader bij Inge!!! Ilan
Conny F.
02/06/2022
Ik was al enkele keren bij Inge geweest voor Craniosacraal therapie en een ATA-stressmassage toen ik zag dat er een madammendag georganiseerd werd. Geprikkeld door de inhoud, boekten mijn nichtje en ik dit me-dagje. Het was genieten van begin tot einde. Bij aanvang had ik wat schrik dat het teveel/druk ging zijn maar niets was minder waar. Er werd op 4 niveau's gewerkt, alles vloeide over in elkaar. (stap)mediatie, ademhalingsoefeningen, tips & oefeningen om uit het hoofd te gaan, zentangles, ... We kregen zoveel mee zonder dat het overweldigend was. Als afsluiter kregen we nog een 4-handen-massage door Inge en diegene die niet op de tafel lag. Het was zàlig!
Jonas V.
27/05/2022
Inge, eerst en vooral: bedankt voor alles! Ik ben bij jou terecht gekomen omdat mijn burn-out mij deed beseffen dat ik niet wist hoe ik mezelf en mijn lichaam tot rust kon brengen. Jouw zorgmassages geven mij een gevoel die ik nooit eerder ervaren heb. In jouw praktijk binnen komen staat voor mij ondertussen gelijk aan een instant ontspannen gevoel ervaren. Maar ook de ademhalingsoefeningen en andere tips & tricks, geven mij een goede houvast om in het dagelijks leven om tot ontspanning te komen. Ik vind het fenomenaal om te zien met hoeveel liefde jij jouw job (=passie) uitvoert! Tot snel! Jonas
Hedwige D.
24/05/2022
Ik kom heel graag bij Inge. Ze weet me altijd te ontspannen en vindt mijn pijnlijke plekjes direct. Ze is de eerste die me echt tot ontspanning kan brengen. Ze voelt de mensen heel goed aan. De ontspannen sfeer, de lekkere thee en gezellige babbel maakt dat ik er terug tegen aan kan. Bedankt Inge!
.
04/04/2022
FANTASTISCH! ! Heerlijke massage en verwend met tasje thee achteraf en een chocolaatje! Marleen VH
.
24/02/2022
Zorg en liefde Verbondenheid en warmte Omhuld door ervaring en oprecht medeleven Vanuit het hart en de ziel Kennismakingen die me tot op het eind zullen bijblijven Veiligheid en geborgenheid vanaf de eerste seconde Prachtige visie, prachtig werk, prachtig persoon
Ellen V.
23/02/2022
Gisteren ging ik voor de 1ste keer bij Inge voor een aromatische massage. Wat een zalige ervaring, een goeie babbel en een lekker theetje om af te sluiten. Ik sta terug een stapje verder in mijn zoektocht en heb besloten om Inge nog te bezoeken om mij daarbij te helpen. Dank u Inge en tot ziens!
Ellen D.
10/12/2021
Inge weet reeds vooraf wat er nodig is en slaagt er telkens in de gepaste kruidenmix voor te bereiden om mee aan de slag te gaan. Eventuele pijnpunten worden steeds gevonden door haar magische handen, waarmee ze deze dan ook op een aangename manier wegwerkt. Een massage bij Inge gaat niet over zomaar een massage. Zij brengt alles wat ze kent, weet, voelt en ervaart via haar handen over op je lichaam en wezen. Ontspanning en rust gegarandeerd in een warm nest! En een lekkere thee met quote om af te sluiten. Danke!
C V.
27/10/2021
Een echte aanrader! Kortom een topervaring! <3
Leen C.
25/10/2021
Top adres, steeds heel tevreden. Welke therapie je ook vraagt. Inge je hebt gouden handen, je brengt mij volledig tot rust
Pieter B.
09/10/2021
Deze week voor het eerst langsgeweest bij Inge voor een aromatische massage. Echt op maat. Heel professioneel en vooral heel deugddoend. Een echte aanrader!
Valérie D.
08/10/2021
Echt genoten van deze welruikende massage. Nog uren erna ontspanning en goede nachtrust! Dankjewel lieve Inge! Xxx
Olivia M.
23/09/2021
In onze familie heeft iedereen al het geluk gehad om bij Inge te mogen gaan. Mijn zoon en dochter leerden omgaan met hoogsensitiviteit, vedriet en woede en leerden er beide zelfzekerder in het leven te staan. Ik heb al mogen genieten van een heel op maat gerichte massage. Er zijn ook altijd fijne babbels mee gepaard. Hartelijk bedankt Inge!
Marleen A.
21/09/2021
Dankjewel Inge Jouw handen voelden als een zachte fluisterende comminicatie met mijn lichaam. Tot ziens Marleen
Familie D.
11/09/2021
Met onze 12 jarige zoon hebben we reeds een jarenlang traject achter de rug naar het zoeken van de juiste mensen om hem te begeleiden met zijn autisme, adhd, hooggevoeligheid,… Via via leerden we Inge kennen. En Wauw! Ongelofelijk hoe onze zoon veranderde na de bezoekjes aan Inge. De massages doen hem zoveel deugd, hij komt iedere keer herboren terug! Bovendien zijn de babbels deugddoende! Zeer blij met deze dame te leren kennen op onze zoektocht!
Wendy W.
11/09/2021
We hebben Inge leren kennen via school. Wat een topmadam. Voor mij als mama was het een verademing dat er eindelijk iemand naar mijn zoon keek met een open blik en zonder vooroordelen. En het belangrijkste ze geloofde in zijn kunnen. We zijn op een bepaald moment door een heel moeilijke, emotionele periode gegaan. Mijn zoon had het moeilijk met zijn rouwverwerking van zijn papa. Ik ben Inge heel dankbaar dat ze toen mijn zoon onder haar vleugels heeft genomen en dat we samen een begeleiding hebben gevonden op maat van hem. Mijn zoon vertrouwde Inge volledig, wat voor hem bij veel mensen moeilijk is. Ze heeft hem de juiste handvaten meegegeven waar hij altijd op kan terugvallen. Wij dragen Inge een warm hart toe 🖤
.
09/09/2021
We bezochten Inge met onze zoon toen hij 10 jaar was en slecht in zijn vel zat. Hooggevoelig en in die periode ongelukkig en onzeker. Het was mooi om te zien hoe ze keek naar zijn interesses en hem op zijn niveau bereikte, niet aan tafel, maar tijdens wandelingen. Ook mooi hoe wij als ouders bij de therapie betrokken werden. Onze jongen is ondertussen nog altijd heel gevoelig maar weet er mee om te gaan. Hij geeft zijn grenzen aan en tegelijkertijd kan hij heel mooi de grenzen van anderen zien en respecteren. Hij en wij hebben veel geleerd van de coaching van Inge.
Jay M.
08/09/2021
Ik heb in de loop der jaren heel veel van jou mogen en kunnen leren. Vaak had ik dat zetje nodig om door te gaan en te geloven in mijn kunnen. Nu ben ik op een punt gekomen in mijn leven dat ik me echt in mijn kracht voel en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. Het is niet altijd allemaal simpel en de ene dag is de andere niet, maar ik heb voldoende handvatten om bij mezelf te blijven en de rust in mezelf te vinden ook al heerst chaos rondom mij. Ontzettend dankbaar maar ook heel trots op jou! ❤ Jay
Huguette E.
08/09/2021
Je komt stressy binnen en verlaat de praktijk volledig opgeladen met een innerlijke rust en tevredenheid. Bedankt voor het fijne gevoel en het mogen " zijn". Inge is een topvrouw met gouden handen en aandacht voor de totale persoon, Zonder oordeel maar met een grote dosis medeleven en respect voor elk individu! Zeer professioneel in haar handelen en kennis! Haar praktijk is een veilige haven waar welbevinden en zorg voor de klant op nummer 1 staat. Inge is ondertussen mijn nummer 1. Bedankt voor je luisterend oor, de aangeboden oplossingen en de rust en het welbevinden achteraf. Respect ! Huguette Eechaut
Annelies D.
08/09/2021
Toen ik in de knoop zat met mezelf, heeft Inge mij geleerd op basis van ademhalingstechnieken en meditatie om de terug mezelf tot rust te krijgen. Ook onze baby heeft ze geholpen toen ze last had van krampjes of andere babykwaaltjes.
.
07/09/2021
Na een eerste kennismaking met Inge tijdens een coaching reeks bij de VVA heb ik haar opgezocht in haar privé praktijk voor ondersteuning van mijn dochter met HSP en zoon met ASS omtrent rouwverwerking. Inge heeft mijn beide kinderen op weg geholpen met veel warmte en liefde en daar ben ik vandaag nog steeds erg dankbaar voor.
Sandra K.
07/09/2021
Al meerdere keren in de goede handen van Inge terecht gekomen. Telkens een andere deugdoende massage met heel veel effect op de innerlijke rust. Ik kom zeker terug.
DANIQUE V.
06/08/2021
Dank je wel Inge voor de zalige massage.
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Messenger logo
Chat