menu
Reviews
Ellen V.
14/11/2022
Inge is sinds een kleine twee jaar een vaste waarde in ons gezin. Ik geniet enorm van de zorgmassage met het theetje achteraf. Bij fibromyalgie is het enorm belangrijk dat de massage op een zachte, ontspannende manier gebeurt en alleen bij Inge heb ik dat ervaren. Ik ga veel te weinig! Mijn zoon (9) heeft Inge als auticoach. Alleen bij Inge merken we dat hij helemaal zichzelf is (ook bij ons uiteraard). Onze jongen is enorm opengebloeid, dankzij het luisterend oor, de psychoeducatie en de warme, lieve aandacht die hij krijgt van Inge. Ik zeg het niet genoeg, wellicht, maar Inge, je bent een enorme steun voor ons gezin. Dank je ❤️
.
27/10/2022
Bedankt om er te zijn Inge! Voor je gulle lach en heel veel warmte. Een luisterend oor en een baken van rust. Bedankt om onze zoon te zien en te omarmen zoals hij is! <3 Een tevreden en opgeluchte mama van een zoon met autisme
.
27/10/2022
Gewoon even om je te zeggen dat ik het heel erg apprecieerde toen je me, op geheel eigen wijze, een luisterend oor bood toen ik dat even nodig had. Ik loop toch al enkele jaren in het onderwijs en de ervaring leerde me dat dat echt niet zo evident is. De openheid en bereidwilligheid om meteen in te gaan op mijn vraag, de warme betrokkenheid , de wil om eerder te luisteren dan meteen met nutteloze oplossingen te komen aandraven, je gerichte vragen, ... allemaal zaken waar ik met veel waardering en zelfs bewondering naar opkijk en die me toen op dat moment het vertrouwen en de goesting gaven om door te zetten. Bedankt!
Sandra D.
14/08/2022
Mijn naam is Sandra Deschuyter en ik kamp al lange tijd met chronische vermoeidheid en Fybromalgie. Tijdens onze eerste ontmoeting voelde ik meteen een soort rust over mij heen komen. Inge nam uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en voor het eerst voelde ik me ook echt begrepen. Haar massages zijn enorm deugddoend en ontspannend. De workshop Ademmeditatie in haar tuin met ons tweetjes was leerrijk en verbindend. Het is zo fijn dat Inge echt de tijd neemt om te masseren, te luisteren en je nadien te laten nagenieten van een heerlijk kopje thee. Bij het naar huis rijden, kijk ik al uit naar onze volgende ontmoeting.
Peter d.
05/08/2022
Inge heeft al veel rust gebracht in ons gezin. Onze 10 jarige zoon heeft ze broodnodige tools bezorgd om zijn temperament in de juiste banen te leiden. Ook wij gaan vaak terug om lichaam en geest even los te koppelen van de dagelijkse input aan prikkels. Bedankt Inge!
Ilan S.
12/06/2022
Als ik bij Inge ben geweest, voel ik me heel ontspannen, helemaal los, helemaal ZEN!! Het is zalig om bij Inge op de massagetafel te liggen. Mijn nek is helemaal los na de craniosacrale therapie. Zeker een aanrader bij Inge!!! Ilan
Conny F.
02/06/2022
Ik was al enkele keren bij Inge geweest voor Craniosacraal therapie en een ATA-stressmassage toen ik zag dat er een madammendag georganiseerd werd. Geprikkeld door de inhoud, boekten mijn nichtje en ik dit me-dagje. Het was genieten van begin tot einde. Bij aanvang had ik wat schrik dat het teveel/druk ging zijn maar niets was minder waar. Er werd op 4 niveau's gewerkt, alles vloeide over in elkaar. (stap)mediatie, ademhalingsoefeningen, tips & oefeningen om uit het hoofd te gaan, zentangles, ... We kregen zoveel mee zonder dat het overweldigend was. Als afsluiter kregen we nog een 4-handen-massage door Inge en diegene die niet op de tafel lag. Het was zàlig!
Jonas V.
27/05/2022
Inge, eerst en vooral: bedankt voor alles! Ik ben bij jou terecht gekomen omdat mijn burn-out mij deed beseffen dat ik niet wist hoe ik mezelf en mijn lichaam tot rust kon brengen. Jouw zorgmassages geven mij een gevoel die ik nooit eerder ervaren heb. In jouw praktijk binnen komen staat voor mij ondertussen gelijk aan een instant ontspannen gevoel ervaren. Maar ook de ademhalingsoefeningen en andere tips & tricks, geven mij een goede houvast om in het dagelijks leven om tot ontspanning te komen. Ik vind het fenomenaal om te zien met hoeveel liefde jij jouw job (=passie) uitvoert! Tot snel! Jonas
Hedwige D.
24/05/2022
Ik kom heel graag bij Inge. Ze weet me altijd te ontspannen en vindt mijn pijnlijke plekjes direct. Ze is de eerste die me echt tot ontspanning kan brengen. Ze voelt de mensen heel goed aan. De ontspannen sfeer, de lekkere thee en gezellige babbel maakt dat ik er terug tegen aan kan. Bedankt Inge!
.
04/04/2022
FANTASTISCH! ! Heerlijke massage en verwend met tasje thee achteraf en een chocolaatje! Marleen VH
.
24/02/2022
Zorg en liefde Verbondenheid en warmte Omhuld door ervaring en oprecht medeleven Vanuit het hart en de ziel Kennismakingen die me tot op het eind zullen bijblijven Veiligheid en geborgenheid vanaf de eerste seconde Prachtige visie, prachtig werk, prachtig persoon
Ellen V.
23/02/2022
Gisteren ging ik voor de 1ste keer bij Inge voor een aromatische massage. Wat een zalige ervaring, een goeie babbel en een lekker theetje om af te sluiten. Ik sta terug een stapje verder in mijn zoektocht en heb besloten om Inge nog te bezoeken om mij daarbij te helpen. Dank u Inge en tot ziens!
Ellen D.
10/12/2021
Inge weet reeds vooraf wat er nodig is en slaagt er telkens in de gepaste kruidenmix voor te bereiden om mee aan de slag te gaan. Eventuele pijnpunten worden steeds gevonden door haar magische handen, waarmee ze deze dan ook op een aangename manier wegwerkt. Een massage bij Inge gaat niet over zomaar een massage. Zij brengt alles wat ze kent, weet, voelt en ervaart via haar handen over op je lichaam en wezen. Ontspanning en rust gegarandeerd in een warm nest! En een lekkere thee met quote om af te sluiten. Danke!
C V.
27/10/2021
Een echte aanrader! Kortom een topervaring! <3
Leen C.
25/10/2021
Top adres, steeds heel tevreden. Welke therapie je ook vraagt. Inge je hebt gouden handen, je brengt mij volledig tot rust
Pieter B.
09/10/2021
Deze week voor het eerst langsgeweest bij Inge voor een aromatische massage. Echt op maat. Heel professioneel en vooral heel deugddoend. Een echte aanrader!
Valérie D.
08/10/2021
Echt genoten van deze welruikende massage. Nog uren erna ontspanning en goede nachtrust! Dankjewel lieve Inge! Xxx
Olivia M.
23/09/2021
In onze familie heeft iedereen al het geluk gehad om bij Inge te mogen gaan. Mijn zoon en dochter leerden omgaan met hoogsensitiviteit, vedriet en woede en leerden er beide zelfzekerder in het leven te staan. Ik heb al mogen genieten van een heel op maat gerichte massage. Er zijn ook altijd fijne babbels mee gepaard. Hartelijk bedankt Inge!
Marleen A.
21/09/2021
Dankjewel Inge Jouw handen voelden als een zachte fluisterende comminicatie met mijn lichaam. Tot ziens Marleen
Familie D.
11/09/2021
Met onze 12 jarige zoon hebben we reeds een jarenlang traject achter de rug naar het zoeken van de juiste mensen om hem te begeleiden met zijn autisme, adhd, hooggevoeligheid,… Via via leerden we Inge kennen. En Wauw! Ongelofelijk hoe onze zoon veranderde na de bezoekjes aan Inge. De massages doen hem zoveel deugd, hij komt iedere keer herboren terug! Bovendien zijn de babbels deugddoende! Zeer blij met deze dame te leren kennen op onze zoektocht!
Wendy W.
11/09/2021
We hebben Inge leren kennen via school. Wat een topmadam. Voor mij als mama was het een verademing dat er eindelijk iemand naar mijn zoon keek met een open blik en zonder vooroordelen. En het belangrijkste ze geloofde in zijn kunnen. We zijn op een bepaald moment door een heel moeilijke, emotionele periode gegaan. Mijn zoon had het moeilijk met zijn rouwverwerking van zijn papa. Ik ben Inge heel dankbaar dat ze toen mijn zoon onder haar vleugels heeft genomen en dat we samen een begeleiding hebben gevonden op maat van hem. Mijn zoon vertrouwde Inge volledig, wat voor hem bij veel mensen moeilijk is. Ze heeft hem de juiste handvaten meegegeven waar hij altijd op kan terugvallen. Wij dragen Inge een warm hart toe 🖤
.
09/09/2021
We bezochten Inge met onze zoon toen hij 10 jaar was en slecht in zijn vel zat. Hooggevoelig en in die periode ongelukkig en onzeker. Het was mooi om te zien hoe ze keek naar zijn interesses en hem op zijn niveau bereikte, niet aan tafel, maar tijdens wandelingen. Ook mooi hoe wij als ouders bij de therapie betrokken werden. Onze jongen is ondertussen nog altijd heel gevoelig maar weet er mee om te gaan. Hij geeft zijn grenzen aan en tegelijkertijd kan hij heel mooi de grenzen van anderen zien en respecteren. Hij en wij hebben veel geleerd van de coaching van Inge.
Jay M.
08/09/2021
Ik heb in de loop der jaren heel veel van jou mogen en kunnen leren. Vaak had ik dat zetje nodig om door te gaan en te geloven in mijn kunnen. Nu ben ik op een punt gekomen in mijn leven dat ik me echt in mijn kracht voel en vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. Het is niet altijd allemaal simpel en de ene dag is de andere niet, maar ik heb voldoende handvatten om bij mezelf te blijven en de rust in mezelf te vinden ook al heerst chaos rondom mij. Ontzettend dankbaar maar ook heel trots op jou! ❤ Jay
Huguette E.
08/09/2021
Je komt stressy binnen en verlaat de praktijk volledig opgeladen met een innerlijke rust en tevredenheid. Bedankt voor het fijne gevoel en het mogen " zijn". Inge is een topvrouw met gouden handen en aandacht voor de totale persoon, Zonder oordeel maar met een grote dosis medeleven en respect voor elk individu! Zeer professioneel in haar handelen en kennis! Haar praktijk is een veilige haven waar welbevinden en zorg voor de klant op nummer 1 staat. Inge is ondertussen mijn nummer 1. Bedankt voor je luisterend oor, de aangeboden oplossingen en de rust en het welbevinden achteraf. Respect ! Huguette Eechaut
Annelies D.
08/09/2021
Toen ik in de knoop zat met mezelf, heeft Inge mij geleerd op basis van ademhalingstechnieken en meditatie om de terug mezelf tot rust te krijgen. Ook onze baby heeft ze geholpen toen ze last had van krampjes of andere babykwaaltjes.
.
07/09/2021
Na een eerste kennismaking met Inge tijdens een coaching reeks bij de VVA heb ik haar opgezocht in haar privé praktijk voor ondersteuning van mijn dochter met HSP en zoon met ASS omtrent rouwverwerking. Inge heeft mijn beide kinderen op weg geholpen met veel warmte en liefde en daar ben ik vandaag nog steeds erg dankbaar voor.
Sandra K.
07/09/2021
Al meerdere keren in de goede handen van Inge terecht gekomen. Telkens een andere deugdoende massage met heel veel effect op de innerlijke rust. Ik kom zeker terug.
DANIQUE V.
06/08/2021
Dank je wel Inge voor de zalige massage.
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Messenger logo
Chat